تاریخچه

گروه پروتزهای دندانی که بزرگترین گروه دانشکده دندانپزشکی مشهد محسوب می شود که از دو بخش ثابت و متحرک تشکیل شده است.

وظایف گروه مذکور شامل آموزش به دانشجویان دوره عمومی دکتری دندانپزشکی در سطوح مختلف پری کلینیک و کلینیک و آموزش دستیاران تخصصی میباشد.

دانشجویان در بخش پروتزهای ثابت بازسازی دندانهای معالجه ریشه شده توسط پست- کور و کراون و ساخت بریج را آموزش می‌بینند. در بخش تخصصی دستیاران علاوه بر موارد مذکور در زمینه کرون وبریج های متکی بر ایمپلنت ، دندانپزشکی زیبایی، رستوریشن‌های تمام پرسلن، کامپوزیت‌های تقویت شده با الیاف؛ مریلند بریج؛ لامینیت؛ اینله و آنله‌های فلزی و غیر فلزی، درمان بیماران مبتلا به مشکلات مفصل گیجگاهی فکی و بازسازی کامل دهان نیز آموزش می‌بینند.

در بخش پروتزهای متحرک، درمانهای پروتز کامل و پارسیل توسط دانشجویان انجام میگیرد و در قسمت تخصصی علاوه بر درمانهای مذکور اور دنچر متکی بر دندان طبیعی و ایمپلنت، بیمارانی را که دارای ضایعاتی در نواحی داخل دهان وچشم، گوش، بینی میباشند درمان میگردند. استفاده از آخرین دستاوردهای علمی و جدیدترین مواد معرفی شده، در کنار روش‌ها و مواد رایج، هدف مورد نظر گروه پروتز های دندانی می‌باشد